Personvern


Personvern

Personvernet ditt er en viktig del av vårt forhold til deg. Å beskytte personvernet ditt er bare en del av vårt oppdrag å tilby et sikkert webmiljø. Når du bruker nettstedet vårt, inkludert våre tjenester, forblir informasjonen din strengt konfidensiell. Bidrag gitt på bloggen vår eller på vårt forum er åpne for offentlig visning; så vær så snill og ikke legg ut personlig informasjon i din omgang med andre. Vi påtar oss intet ansvar for disse handlingene fordi det er ditt eget ansvar å tilstrekkelig og trygt legge ut innhold på nettstedet vårt. Vi vil ikke dele, leie eller dele informasjonen din med tredjeparter.

 

Når du besøker nettstedet vårt, samler vi teknisk informasjon om datamaskinen din og hvordan du får tilgang til nettstedet vårt og analyserer denne informasjonen, for eksempel Internet Protocol (IP) -adressen til datamaskinen din, operativsystemet som brukes av datamaskinen din, nettleseren (f.eks. Chrome, Firefox, Internet Explorer eller annet) datamaskinen din bruker, navnet på Internett-leverandøren din (ISP), Uniform Resource Locator (URL) på nettstedet du kommer fra, og URL-en du går videre til og visse driftsmålinger som f.eks. antall ganger du bruker nettstedet vårt. Denne generelle informasjonen kan brukes til å hjelpe oss bedre å forstå hvordan nettstedet vårt blir sett på og brukt. Vi kan dele denne generelle informasjonen om nettstedet vårt med våre forretningspartnere eller allmennheten. For eksempel kan vi dele informasjonen om antall daglige unike besøkende på nettstedet vårt med potensielle bedriftspartnere eller bruke dem til reklameformål. Denne informasjonen inneholder noen av dine personlige data som kan brukes til å kontakte deg eller identifisere deg.

 

Når vi plasserer lenker eller bannere til andre nettsteder på nettstedet vårt, vær oppmerksom på at vi ikke kontrollerer denne typen innhold eller fremgangsmåter eller personvernregler for disse nettstedene. Vi støtter ikke eller påtar oss intet ansvar for personvernpolicyene eller praksis for informasjonssamling på andre nettsteder enn administrerte nettsteder Oppdrag.no.

 

Vi bruker den høyeste sikkerhetsstandarden som er tilgjengelig for å beskytte din identifiserbare informasjon under transport til oss. Alle data lagret på våre servere er beskyttet av en sikker brannmur for uautorisert bruk eller aktivitet kan ikke finne sted. Selv om vi bestreber oss på å beskytte din personlige informasjon mot tap, misbruk eller endring fra tredjeparter, bør du være oppmerksom på at det alltid er en risiko for at lavmenende klarer å finne en måte å hindre vårt sikkerhetssystem på, eller at internettoverføringer kan være fanget opp.

 

Vi forbeholder oss retten til uten varsel å endre, endre, legge til eller fjerne deler av vår personvernpolicy når som helst og fra tid til annen. Disse endringene vil bli lagt ut offentlig på nettstedet vårt. Når du besøker nettstedet vårt, godtar du alle vilkårene i vår personvernpolicy. Din fortsatte bruk av dette nettstedet utgjør din fortsatte avtale med disse vilkårene. Hvis du ikke er enig i vilkårene i personvernreglene våre, bør du slutte å bruke nettstedet vårt.